30 Aralık 2009 Çarşamba

Ölüm Yarışı - Death Race


http://rapidshare.com/files/204589528/DthRcTRPC_chnk_1.avi
http://rapidshare.com/files/204776061/DthRcTRPC_chnk_2.avi
http://rapidshare.com/files/204776338/DthRcTRPC_chnk_3.avi
http://rapidshare.com/files/204775111/DthRcTRPC_chnk_4.avi

Avatar

Avatar izle - 2009 (izle indir)
Avatar izle - 2009 (izle indir)


Hakkında bilgi
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: 3 Boyutlu , Aksiyon , Bilim Kurgu , Fantastik , Gizem , Macera
Oyuncular: Michelle Rodriguez , Giovanni Ribisi , Sam Worthington , Zoe Saldana , Sigourney Weaver
Seslendirenler: Volkan Severcan , Umut Tabak , Mazlum Kiper , Gülen Karaman , Didem Atlıhan
Yönetmen: James Cameron
Senaryo: James Cameron
Yapımcı: James Cameron , Colin Wilson , Josh Mclaglen , Jon Landau
Görüntü Yönetmeni: Mauro Fiore
Görüntü Yönetmeni: James Horner
Dağıtım: Tiglon
Filmin Websitesi: http://www.avatarmovie.com/
Süre: 2 saat 46 dk
Gösterim Tarihi: 18 Aralık 2009 (Türkiye)

Konusu

Yakın gelecekte Pandora adında yeni keşfedilmiş bir gezegen vardır. Bu gezegende dünyada çok az rastlanan ancak çok değerli olan bir elementten bol miktarda bulunmaktadır. Ancak asıl sorun, bu gezegenin sahipleri ve doğası gereği madenciliğe izin verecek türden olmamasıdır. En büyük tehdit, 3 metrelik ırklarına Na'vi adı verilen yaratıklardır.

Bilimadamları, kendi Na'vi görünümlü yaratıklarını yapacak bir yol bulurlar (Na'vi ve insan DNA melezi). İnsanlar ve bilimadamları boş Na'vi bedenlerini kullanarak Pandora'ya gitmek ve Na'viler'e savaşmadan yaklaşmak istemektedirler.

Weaver, Avatar projesinin liderini oynamaktadır ve amacı Na'vi'ler ile barışçıl yollardan temas kurmaktır. Worthington ise felçli, ancak hala savaşçı bir kalbi olan gaziyi oynamaktadır. Bu nedenle bu proje onun kullanamadığı vücuduna kavuşması için mükemmel bir ortam yaratmaktadır.


Kehanet

kehanetYapım Yılı / Dil : 2009 / Türkçe Dublaj
Tür : Aksiyon / Bilim Kurgu / Gerilim / Gizem / Macera
Oyuncular : Nicolas Cage, Rose Byrne, Chandler Canterbury, Terry Camilleri, Ben Mendelsohn
Konusu : Bir okulun bahçesindeki zaman kapsülünün içinden 1959 yılında yani bundan 50 yıl önce sadece rakamlarla yazılmış bir mektup bulunur. İlk başlarda mektuptaki rakamlar anlamsız gibi gelse de, zamanla mektuptaki sayıların dünya üstünde yaşanan felaketlerin, suikastlerin, büyük kazaların sırrını saklıyor olduğu ortaya çıkar. Ne yazık ki mektupta bahsedilen tüm felaketler gerçekleşmemiştir ve gerçekleşmemiş olanların her biri gerçekleşme yolundadır..

Joshua

Joshua film izle
Puanı:5.9/10
imdb oyları:6.0/10
Yapım:2007 ABD
Tür:Dram, Gerilim, Psikolojik
Yönetmen:George Ratliff
Süre:1 saat 45 dakika
Başrollerdeki Oyuncularımız:Sam Rockwell, Vera Farmiga, Dallas Roberts, Michael McKean, Celia Weston.
Mutlu bir çiftin bekleyişleri ardından erkek bir bebek sahibi olurlar adını Joshua(Sam Rockwell) koyarlar. Çocuk o kadar zekidir ki hem kendi akranları hemde çevresindeki bi çok kişiden daha zekidir. Joshua 9 yaşına geldiğinde kendisine bir kız kardeş gelmiştir ve Joshua artık ailesinin kendisini sevmediğini düşünerek kardeşine zarar vermeye başlar tabi ki anne ve babasının kız çocuğuna olan ilgileri daha çok kin duymasına sebep olur ve bunun sonucunu tüm ailesine çektirmek ister. Gerilim dolu kaliteli bir yapım.







17 Aralık 2009 Perşembe

Karanlıklar Ülkesi: Lycan’ların Yükselişi

film izlesene

Karanlıklar Ülkesi: Lycan’ların Yükselişi – Underworld: The Rise of the Lycans

Türkçe Dublaj

Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Korku, Macera, Savaş


Sinemalar.com Puanı:7.4/10 IMDB Puanı:6.5/10 Yapım:2009 ~ ABD Yönetmen:Patrick Tatopoulos Senaryo:Len Wiseman, Danny McBride, Kevin Grevioux Yapımcı:Len Wiseman, Richard Wright, Tom Rosenberg, David Kern, Beth Depatie, Eric Reid, James Mcquaide, Kevin Grevioux, Skip Williamson, Richard S. Wright, Gary Lucchesi Görüntü Yönetmeni:Ross Emery Müzik:Paul Haslinger Dağıtım:Warner Bros

Karanlıklar Ülkesi serinin 3`üncü filmi olan (Karanlıklar Ülkesi: Lycan’ların Yükselişi) ile devam ediyor. aksiyon , bilimkurgu, gerilim ve korku ne ararsanız var. güçlü içeriği ile sinemalar`danda 7.4`lük puanla çıkmayı başaran bir sinema filmi.





Alternatif Link


Humains – Dehşetin Soluğu


bedava film izle



Humains – Dehşetin Soluğu

Türkçe Dublaj

Aksiyon, Gerilim, Korku, Macera

Sinemalar.com Puanı:6.1/10 Yapım:2009 ~ Fransa, İsviçre, Lüksemburg Yönetmen:Pierre-olivier Thevenin, Jacques-olivier Molon Senaryo:Frédérique Henri, Jean-armand Bougrelle, Silvan Boris Schmid, Dominique Néraud Yapımcı:Ruth Waldburger, Vérane Frédiani, Franck Ribière Görüntü Yönetmeni:Aleksander Kaufmann Müzik:Gast Waltzing Dağıtım:TiglonSüre:1 saat 30 dk
Bir grup bilim adamının insan ırkını araştırmak üzere gittiği yerde tek bulduğu şeyin tehlikeler olduğunu farketmesi ile filmin ısısı bir anda yükseliyor artık onlar canlarını kurtarma derdinde. 2009 vizyon filmi olan (Humains – Dehşetin Soluğu) Pierre Olivier tarafından yönetilmiştir…





Alternatif Link


2022 Tsunami


Hakkında bilgi

Yönetmen: Toranong Srichua

Yapım Yılı: 2009

Ülke: Tayland Tayland

Tür: Fantastik, Macera

Süre: 1 saat 29 dk

Dil: Tay Dili


Oyuncular : Panudej Wattanasuchat , Pisan Srimankong , Sirinda Jensen , Suchao Pongwilai

Filmin Konusu

Tayland 2022, korkunç felaketler bir işareti gözlemler, Başbakan Tribhop Doktor Siam ile işbirliği yapar Asya-Pasifik ve Hindistan Okyanusu baz alarm merkezi izlemek ve deprem ve tsunami yükselişi tahmin. Yine de, en büyük felaket aniden ve unpredictably Tayland Körfezi itibaren karaya yükselir ve endişe verici kötü çok geç. Her bir yaşam süpürülür ve büyük deprem dalgası tarafından swirled, arazi ve hayatta kalmak için yolu yok artık doğa tarafından değerlendirilecektir.

16 Aralık 2009 Çarşamba

Kurtlar Vadisi: Gladio



Hakkında bilgi

Türkiye'nin yakın tarihine etki eden olayları anlatan filmde: 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın zehirlenmesinin Musul ve Kerkük’e girmesiyle ilişkisi ele alınıyor. Filmde ayrıca, “Cem Ersever, Gladio’nun hangi gerçeğini öğrendiği için öldürüldü? Kim Washignton’dan gelen telefonla darbe girişiminden vazgeçti? Apo suikastini Gladio nasıl önledi? 28 Şubat süreci bin yıl sürecek iken 5 yılda nasıl sona erdi?” gibi Türkiye tarihini derinden sarsan sorulara ışık tutuluyor.


Twilight New Moon


Twilight New Moon izle - 2009 (izle indir)
Hakkında bilgi

Tür : Romantik / Gerilim / Fantastik
Gösterim Tarihi : 20 Kasım 2009
Yönetmen : Chris Weitz
Senaryo : Melissa Rosenberg , Stephenie Meyer (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Javier Aguirresarobe
Müzik : Alexandre Desplat
Yapım : 2009, Avustralya

Oyuncular

Kristen Stewart (Bella Swan) , Robert Pattinson (Edward Cullen) , Taylor Lautner (Jacob Black) , Ashley Greene (Alice Cullen) , Peter Facinelli (Dr. Carlisle Cullen) , Elizabeth Reaser (Esme Cullen) , Kellan Lutz (Emmett Cullen) , Nikki Reed (Rosalie Hale) , Jackson Rathbone (Jasper Hale)
Stephenie Meyer’ın fenomen haline gelen Alacakaranlık Efsanesi serisinin ikinci kitabından uyarlanan Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay'da, ölümlülerle vampirler arasındaki romans yeni bir kademeye taşınıyor ve Bella Swan, vampir Edward Cullen’ın aşkına karşılık verebilmek için kaderle yüzleşiyor. Bir parçası haline geldiği doğaüstü dünyanın derinliklerine indikçe, kendisini daha da tehlikleye sokacak tarihi bir takım sırları öğrenmeye başlıyor.

Bella’nın 18. doğumgününün ardından Edward onu korumak adına Bella’dan ayrılmaya karar verir. Bella reşit olduğu günlere yalnız ve kalbi kırılmış şekilde adım atarken farkeder ki başını her belaya sokuşunda Edward’ı kendisine çekebilmektedir. Edward’la beraber olabilme tutkusu kendini giderek büyüyen tehlikelere atmasına yol açar.

Çocukluk arkadaşı ve gizemli Quileute kabilesinin üyesi olan arkadaşı Jacob Black’in de yardımıyla eski bir motorsikleti tamir eder. Bella’nın donmuş olan kalbi Jacob ile kurduğu arkadaşlıkla bir nebze tamir olur. Jacob’ınsa da kendine özgü bir sırrı vardır.

Bella kırlık alanda gezerken kendini aniden ölümcül bir durumun içinde bulur. Onu kurtaran ise büyük kurtlar olacaktır fakat bu Bella’yı daha da büyük tehlikelere atacaktır. Zamanla yarışırken Bella Quileute kabilesinin sırlarını öğrenir ve Edward’ın kendisini terk edişi altında yatan gerçeği de. Aynı zamanda aşkıyla buluşmasını engelleyen ölümcül gerçeklerle de yüzyüze gelecektir.

Aşk Tutulması







Film hakkında bilgi
Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur’un ve hem de Pınar’ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır.

1.

2.

3.

4.

2012

2012 izle - Tr Dublaj 2009 (izle indir)
Hakkında bilgi

Tür : Aksiyon / Gerilim / Bilim Kurgu
Yönetmen : Roland Emmerich
Senaryo : Roland Emmerich , Harald Kloser
Görüntü Yönetmeni : Dean Semler
Müzik : Harald Kloser
Yapım : 2009, ABD / Kanada

Oyuncular

John Cusack (Jackson Curtis) , Thandie Newton (Laura Wilson) , Woody Harrelson , Amanda Peet (Kate) , Morgan Lily (Lilly) , Danny Glover (Başkan Wilson)

Konusu

2012, dünyanın sonunu getiren global bir felaketin ardından, kurtulanların kahramanca mücadelelerini anlatan destansı bir macera.

Asırlar önce, Mayalılar bize takvimlerini bıraktılar. Üstelik bu takvimin bir son günü vardı ve bunun anlamı açıktı. O günden beri, astrologlar onu keşfettiler, numeroloji uzmanları kehanet için takvimden şifreler çıkardılar, jeologlar dünyanın o zaman vadesinin dolacağını söylediler ve hatta hükümet bilimcileri bile dünyayı 2012’de bekleyen devasa çaplı afeti yadsıyamıyorlar. 2012 geldiğinde bileceğiz ki uyarıldık.

Tarihte daha önce hiçbir kültürde, farklı dinde ve bilim insanları ile devletler arasında bir yıl bu kadar belirgin bir şekilde önem taşımamıştır.



2.


3.

http://rapidshare.com/files/314475807/2012.Cm.TR.part1.rar
http://rapidshare.com/files/314476763/2012.Cm.TR.part2.rar
http://rapidshare.com/files/314477462/2012.Cm.TR.part3.rar
http://rapidshare.com/files/314476729/2012.Cm.TR.part4.rar
http://rapidshare.com/files/314476215/2012.Cm.TR.part5.rar
http://rapidshare.com/files/314477190/2012.Cm.TR.part6.rar
http://rapidshare.com/files/314476074/2012.Cm.TR.part7.rar

Afterwards


Hakkında bilgi

New York'un en başarılı işlerine imza atmış profesyonel avukatlarından Nathan'ın sıkıntı verici kasvetli yaşamı Claire ile tanışınca değişir.Bu olayın ardından kendini "messenger" olarak tanımlayan Doktor Kay'ı keşfeden Nathan, onun sıradışı yeteneklerini keşfetmeye başlar.


The Box



Hakkında bilgi

Norma ve Arthur Lewis küçük bir çocukları olan ve banliyöde yaşayan bir çifttir. Günün birinde kapılarının önüne bırakılan tahta bir kutuyla tüm hayatları değişmeye başlar.

Kutunun yanında bir de not vardır. Not üzerinde, eğer kutunun üstündeki düğmeye basarlarsa bir milyon doların sahibi olacakları yazılıdır. Ancak bu durum dünyanın bir köşesinde hiç tanımadıkları bir insanın ölmesine sebep olacaktır. Norma ve Arthur kendilerini ahlaki bir ikilemin içerisinde bulucaklardır. Zor bir karar onları bekler.

Donnie Darco ile gönlümüzde taht kuran, Kıyamet Öyküleri ile kafalarımızı karıştıran yönetmen Richard Kelly'nin son filmi The Box bakalım seyircide bu sefer nasıl bir tepki yaratacak.


Mercury Man

Mercury Man
Mercury Man filmini izle, kaliteli hd hq indirmeden full tek link canlı hemen donmadan,Mercury Man film izle, film seyret
Yapım:2006 ~ Tayland

Tür:Aksiyon

Yönetmen:Bhandit Thongdee

Yapımcı:Somsak Techaratanaprasert, Prachya Pinkaew

Müzik:Traithep Wongpaiboon

Süre:1 saat 46 dk

ALTERNATİF TEK LİNK 1





ALTERNATİF TEK LİNK 2


15 Aralık 2009 Salı

Deli Deli Olma



Kars’ın bir köyünde geçen sıcacık bir hikaye… sanki başka bir dil konuşurmuşçasına bir an uzak ama o kadar da bizim insanlarımız… Adı Alma ve Tavşan olan iki sevimli köy çocuğu… Çocukken ailesiyle Rusya’dan göçen bir Malakan: Mişka… Mişka’nın gençlik aşkı olan ama hiç kavuşamadığı sinirli mi sinirli yaşlı kadın Popuç… Mişka’nın yapayalnızlığına rağmen Popuç’un kalabalık, neşeli, hareketli ailesi… Saz aşıklarının bol atışmalı, çekişmeli, dudak değmezli kış geceleri.. fakirlik ve çetin kış koşullarıyla mücadele eden, ekin eken, kaz otaran, koyun güden köy insanları… Rus kültürü ile yoğrulmuş Mişka ve onun köy yaşamına sessizce kattığı piyanonun ayağına bağlanmış ineklerin görünümü kadar komik… çok sevmesine rağmen kendi yemeyip mendil içinde sakladığı kaz etini hasta Mişka’ya ikram eden küçük Alma gibi umut dolu bir hikaye Deli Deli Olma… Mişka’nın ailesinden kalan ve Mişka’nın borcu yüzünden köyün nerdeyse bütün ahırlarını gezen piyanoyu çalabilmek için yanıp tutuşan Karslı köy kızı Alma’nın üzerinden köydeki tüm hikâyeleri anlatan Deli Deli Olma, komik, naif, içten, geçmişimizden ve bizden bir film.

Abimm



Hakkında bilgi

Tür : Dram / Aksiyon / Komedi
Gösterim Tarihi : 4 Aralık 2009
Yönetmen : Şafak Bal
Senaryo : İlker Akdağlı
Görüntü Yönetmeni : Ertunç Şenkay
Yapım : 2009, Türkiye

Oyuncular
Mustafa Üstündağ (Çetin) , Levent Üzümcü (Arif) , Rüçhan Çalışkur (Hala) , Haldun Boysan (Muhtar) , Selen Seyven (Melek)
Abimm, İstanbul’dan Marmaris’e uzanan, Türkiye’nin en güzel yollarında yeşeren bir kardeşlik hikayesidir.
Yıllar sonra bulunan kardeşi, aklı eksik de olsa, sahiplenmenin, bağıra basmanın hikayesidir.
Aklı fikri para olmuş Çetin’in, aile değerlerini yeniden keşfetmesinin hikayesidir.
Abim, paraya ve güce tapan insanoğlunun, macera dolu, acıklı güldürüsünün hikayesidir…
Bol aksiyonlu, komedisi ve ağır da dramı olan, sıcacık bir aile filmi. İzleyicileri acıklı bir komedi bekliyor.

Neşeli Hayat

sinema izle
Neşeli Hayat
Yerli Filmler
Dram, Komedi

Sinemalar.com Puanı:6.7/10 Yapım:2009 ~ Türkiye Yönetmen:Yılmaz Erdoğan Senaryo:Yılmaz Erdoğan Yapımcı:Yılmaz Erdoğan, Necati Akpınar Görüntü Yönetmeni:Uğur İçbak Müzik:Deniz Erdoğan, Yıldıray Gürgen Dağıtım:Cinefilm
oldukça farklı bir bakışla günümüze ışık tutmaya çalışan bir yılmaz erdoğan filmi ( Neşeli Hayat ) önem teşkil eden yerli filmlerimizin önemli ismlerinden oluşturduğu kadro ile dram komedi tadında bir yerli film.

CD – 2

MovShare Video Alternatik Link

CD -2

Hamiltonlar

sinema
Hamiltonlar
Türkçe Dublaj
Dram, Gerilim, Korku

Sinemalar.com Puanı:5.9/10 IMDB Puanı:5.3/10 Yapım:2006 ~ ABD Yönetmen:Mitchell Altieri, Phil Flores Senaryo:Phil Flores, Adam Weis, Mitchell Altieri Yapımcı:Mitchell Altieri, Phil Flores Görüntü Yönetmeni:Michael Maley Müzik:Nathan Montiel, Joshua Myers Süre:1 saat 25 dk
2009 filmi hamiltonlar filmi acaip bir büyüye sahip konusu tamamen farklı anne babasız olan 4 kardeşin kana olan sevdalı onlara akılların almayacağı işler yaptırıyor. izlerken bence dikkatli olun kanlı filmleri sevmiyorsanız bu film size zarar verebilir. başdan sona sizlere gerilimi hissettirecek bir korku gerilim filmi.

Garez

korku
Garez – The Grudge
Türkçe Dublaj
Dram, Gerilim, Korku

Sinemalar.com Puanı:6.2/10 IMDB Puanı:5.7/10 Yapım:2004 ~ ABD, Japonya Yönetmen:Takashi Shimizu Senaryo:Takashi Shimizu, Stephen Susco Yapımcı:Sam Raimi Görüntü Yönetmeni:Hideo Yamamoto Müzik:Christopher Young
2004 yapımı olan (Garez – The Grudge) baya hareketli korku gerilim sahneleri sunuyor. sarah michelle gellar, bill pulman gibi isimlerin rol aldığı filmde japonyada öğrenim gören bir kızın günübirlik işe gelmeyen bir hemşirenin yerine üstlendiği görev ona ve sizlere unutulmayacak dakikalar yaşatıyor. korku ve gerilim`in hız kesmeden arttığı film birbirinden canlı efeklerlede süslenerek mütevazi bir hale getirilmiş.

Buz Devri 2

animasyon filmleri
Buz Devri 2 – Ice Age 2
Türkçe Dublaj
Aile, Aksiyon, Animasyon, Komedi, Macera

Sinemalar.com Puanı:8.0/10 IMDB Puanı:6.9/10 Yapım:2006 ~ ABD Yönetmen:Carlos Saldanha Senaryo:Jon Vitti, Peter Gaulke, Jim Hecht, Gerry Swallow Senaryo (Kitap):Gerry Swallow, Peter Gaulke Yapımcı:Christopher Meledandri, Lori Forte Görüntü Yönetmeni:Carlos Saldanha, Thomas Cardone Müzik:John Powell Dağıtım:Özen Film
sevilen animasyon filmi (Buz Devri 2 – Ice Age 2)`nin bu bölümünde aşk dolu sahnelere tanık olucaz. karakterlerimiz arasında bir aile kurma düşüncesi mutlu bir yuvanın hayali aşka dönüşücek. tabi komik sahneleri ve maceralarıyla animasyon filmi daha eğlenceli bir hale gelicek.
Buz devri 1'i izlemek için tıklayın.

Buz Devri

animasyon izle
Buz Devri – Ice Age
Türkçe Dublaj
Animasyon, Çocuk, Komedi, Macera

Sinemalar.com Puanı:8.0/10IMDB Puanı:7.4/10 Yapım:2002 ~ ABD Yönetmen:Carlos Saldanha, Chris Wedge Senaryo:Michael J. Wilson, Michael Berg, Peter  Ackerman Senaryo (Kitap):Michael J. Wilson, Michael Berg Yapımcı:Lori Forte Müzik:David Newman, Justin Skomarovsky
buz devriyle 20 bin yıl öncesine gezintiye çıkmaya hazırmısınız? 2002`nin sevilen animasyon filmi (Buz Devri – Ice Age) birbirinden sevimli karakterleriyle komedi ve macerayı bizlere sunuyor. haydi bu sevimli karekterlerin hatrına bi gezintiye çıkalım.


El Lince Perdido

animasyonlar
Missing Lynx – El Lince Perdido
Türkçe Altyazı
Animasyon, Komedi

Yapım:2008 ~ İspanya Yönetmen:Manuel Sicilia, Raul Garcia Senaryo:Manuel Sicilia, Raul Garcia, Jose E. Machuca Yapımcı:Enrique Posner Müzik:Sergio De La Puente
2 dilhem 1 çekirdek birbirinden cool karakterlerden oluşan bir animasyon filmi yönetmenliği Manuel Sicilia tarafından yapılan bir ispanya yapımı, kendi seyircisini mutlu edecekmi acaba?

Love Happens

sinema film izle
Love Happens
Türkçe Altyazı
Dram, Komedi, Romantik

Sinemalar.com Puanı:5.9/10 Yapım:2009 ~ ABD, Kanada Yönetmen:Brandon Camp Senaryo:Mike Thompson, Brandon Camp Yapımcı:Scott Stuber, Mary Parent, Mike Thompson Görüntü Yönetmeni:Eric Alan Edwards Müzik:Christopher Young
Kanada bandrollü filmde jennifer aniston ile romantik bir komedi seyahatına çıkmaya hazırmısınız. tamamen farklı konusuyla beğeni toplayan ve bu defa bir erkeğin değil, bir kadının erkek peşinde koştuğuna tanık olucaksınız.

Frat Party

izle film
Frat Party
Türkçe Altyazılı
Gençlik, Komedi

Yapım:2009 ~ ABD Yönetmen:Robert Bennett Senaryo:Robert Bennett Yapımcı:Robert Bennett, William Garcia, Dak Rasheta Görüntü Yönetmeni:William Garcia
Kaliteli bir komedi gençlik filmi (Frat Party) herkezi partiye davet ediyor. Robert Bennett`in yönetmenliğini yaptığı film amerikan filmlerindendir. Yerlifilmizle.Com iyi Seyirler Diler…







Nefes


NEFES FİLMİ İZLE
Nefes Filmi :


Nefes Türk Filmi İzle :

Uyursan Ölürsün Nefes Mehmetçik Filmi :

19 Ağustos 2009 Çarşamba

Kan Gölü İzle







Kan Gölü

Terra'yı Kurtarmak



Bulutların üzerindeki yerçekimsiz kentte mükemmel bir uyum içerisinde yaşayan Terra gezegeninin sakinleri, savaş denilen kavrama tamamen yabancıdırlar. İç savaştan ve çevresel felaketten kaçan insanlar tarafından gezegenleri işgal edilince Terra’lılar, işgalcileri Tanrı gibi karşılarlar. Sadece cesur ruhlu bir kız olan Mala mücadelesini sürdürmektedir. Babasının kaçırılmasından sonra işgalci uzay gemilerinden birinin düştüğünü görür ve pilotunu kurtarır. Kurtardığı dünyalı pilotun adı Jim Stanton’dur. Jim hayatını kurtarmasına karşılık Mala’ya babasını bulması için yardımcı olacağı sözünü verir. İkisi birlikte insanların ana uzay gemisi Ark’a doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar. Mala ile Jim yolculuk sırasında halkların aslında birbirinden çok da farklı olmadığını öğrenirler. Ancak dünyalıların ordusunun Terra’yı işgal etmesi ve Terra’lılar için yaşanamaz hale getirmesi üzerine Mala ile Jim, iki ırkın birlikte var olmasının bir çaresini bulmak zorundadırlar.
Terra'yı Kurtarmak
Terra'yı Kurtarmak

25 Mayıs 2009 Pazartesi

Sessiz Kaos-Quiet Chaos




Pietro,mutlu bir evliliği ve 10 yaşında Claudia adlı bir kızı olan,başarılı bir yöneticidir.Ta ki ölüm ona yaklaşana dek...

Başarılı yönetmen Nanni Morette’nin başrol oynadığı film, 28. Uluslar arası İstanbul Film Festivali’nde ilgi gören bir film oldu.

9 Mayıs 2009 Cumartesi

Apertmen 1303 İzle




Filmin Konusu :

Bazen muhteşem manzaralı; fiyatı uygun ve güzel bir ev bulmak, şanstan çok lanet getirebilir. 1303 no’lu daireye taşınma gafletine düşenler; kanlı ve karanlık bir tarihe sahip olan evin geçmişiyle yüzleşecek ve aynı felaketi kendileri de yaşamaktan kurtulamayacaklardır. Bu evin trajik hikayesini çözmeden bu lanetten kurtulmak ise asla mümkün olmayacaktır.



Annemler Tatilde İzle


Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 11 Nisan 2008
Yönetmen : Cao Hamburger
Senaryo : Claudio Galperin , Adriana Falcão
Yapım : 2006, Brezilya , 104 dk.

Oyuncular

Michel Joelsas (Mauro) , Germano Haiut (Shlomo) , Paulo Autran (Motel) , Simone Spoladore (Bia) , Eduardo Moreira (Daniel)
Brezilya, 1970. Askeri yönetimin gölgesinde yaşayan Brezilya’da, siyasi suçlu olarak polis tarafından aranan Bia ve Daniel, 10 yaşındaki oğulları Mauro’yu dedesinin yanına bırakarak kaçmak zorunda kalır. Fakat Mauro’nun dedesi, torununun kendisini görmeye geldiği gün ölür.

Anne babasının tatile gittiğini düşünen Mauro, Yahudi mahallesinde yer alan dedesinin evinde tek başına yaşamaya başlar. Babasının ailesinin Yahudi olmasına rağmen, kendi gelenekleri hakkında hiçbir şey bilmemektedir.

Kısa sürede komşular tarafından sevilen Mauro, bir yandan heyecanla ailesinden haber beklerken, diğer yandan da bu yeni ve sıcak dünyanın insanlarına uyum sağlamaya çalışır. Ülkenin baskıcı askeri yönetiminin yansımaları, politikayla ilgilenmeyen Yahudi mahallesi sakinlerini de Mauro nedeniyle etkilemeye başlar.








1 Mayıs 2009 Cuma

Anestezi Filmini İzle

Anaconda 3 İzle

Yapım Yılı: 2008
Ülke: USA
Yönetmen: Don E. FauntLeRoy
Tür: Action | Horro
Oyuncular: Crystal Allen, David Hasselhoff, John Rhys-Davies, Patrick Regis

Altın Çiçeğin Laneti

Tür : Romantik / Dram / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 23 Mart 2007
Yönetmen : Yimou Zhang
Yapım : 2006, Hong-Kong / Çin
Süre : 114 dk.


Oyuncular
Jay Chou (Prince Jie) , Yun-Fat Chow (Emperor Ping)
Li Gong (Empress Phoenix) , Qin Junjie (Prince Cheng)
Man Li (Jiang Chan) , Ye Liu (Crown Prince Xiang)
Dahong Ni (Imperial Physician)


Filmin Konusu
10. yüzyılda Çin'in çalkantılı politik ve toplumsal hayatı, Tang Hanedanlığı'nın içine de sızmıştır. Kral'ın birbirinden farklı yapıdaki üç oğlu ile arasındaki sorun ve anlaşmazlıklara Kraliçe'ninkiler de eklenince saray, adı konmamış bir gerginliğin merkezi olur.


Kral, Kraliçe ve Kral'ın oğulları arasındaki sır dolu yalan dolanlar, uzunca bir süre açığa çıkmadan devam etmiş olsa da, artık sessizliğin sonuna gelinmiştir. Chong Yang Festivali, büyük bir hesaplaşmanın yaşanacağı bir geceye sahne olacaktır. Kral'ı ise tahmininden çok daha büyük bir ihanet beklemektedir. Festival gecesi saraya saldırmak için bekleyen binlerce altın zırhlı savaşçı, ölümcül bir ihanetin baş kahramanları olacaklardır.


Kahraman ve Parlayan Hançerler gibi epik sinema örnekleri ile Uzakdoğu'dan yükselen en bilindik isimlerden biri haline dönüşen yönetmen ve senarist Yimou Zhang, Altın Çiçeğin Laneti ile de benzer bir filme imza atıyor.




Altın Pusula Full İzle

Yönetmen: Sidney Lumet
Senaryo : Peter Maas(Kitap), Waldo Salt(Kitap), Norman Wexler(Kitap)
Müzik: Mikis Theodorakis(Kitap)
görüntü yönetmeni: Arthur J. Ornitz(Kitap)
Tür: Suç, Dram, Aksiyon
Yapim: Italya, ABD 1973 129 dakika (Renkli)
Dil:Ingilizce, Italyanca, Ispanyolca

Frank Serpico'nun gerçek hayat hikâyesini anlatan ve basrolünü de ünlü oyuncu Al Pacino'nun üstlendigi Serpico adli film, günümüzde polisiye sinemanin basyapitlari arasinda kabul ediliyor.

1970'lerde New York Emniyet Müdürlügü'nde hayati pahasina verdigi dürüstlük mücadelesiyle çagdas Amerikan toplumunun en saygin kisiliklerinden birine dönüsen ve ibretlerle dolu hayat hikâyesi Al Pacino'nun basrolünü oynadigi “Serpico” adli filme konu olan “Paco” lâkapli ünlü dedektif Frank Serpico yillarca narkotik bir operasyonda yüzünden aldigi bir kursunla yasamini sürdürdü












Alpacino Serpico Filmini İzle

Yönetmen: Sidney Lumet
Senaryo : Peter Maas(Kitap), Waldo Salt(Kitap), Norman Wexler(Kitap)
Müzik: Mikis Theodorakis(Kitap)
görüntü yönetmeni: Arthur J. Ornitz(Kitap)
Tür: Suç, Dram, Aksiyon
Yapim: Italya, ABD 1973 129 dakika (Renkli)
Dil:Ingilizce, Italyanca, Ispanyolca

Frank Serpico'nun gerçek hayat hikâyesini anlatan ve basrolünü de ünlü oyuncu Al Pacino'nun üstlendigi Serpico adli film, günümüzde polisiye sinemanin basyapitlari arasinda kabul ediliyor.

1970'lerde New York Emniyet Müdürlügü'nde hayati pahasina verdigi dürüstlük mücadelesiyle çagdas Amerikan toplumunun en saygin kisiliklerinden birine dönüsen ve ibretlerle dolu hayat hikâyesi Al Pacino'nun basrolünü oynadigi “Serpico” adli filme konu olan “Paco” lâkapli ünlü dedektif Frank Serpico yillarca narkotik bir operasyonda yüzünden aldigi bir kursunla yasamini sürdürdü












Aliens Predadatora Karşı İzle

Akıl Oyunları Online İzle

Aile Babası Filmini İzle(İndir)

Yönetmen: Michael Bay
Yapım : 2005
Ülke : Amerika
Tür : Action
Süre : 136 dakika

Oyuncular
Ewan McGregor - Lincoln Six Echo/Tom Lincoln
Scarlett Johansson - Jordan Two Delta/Sarah Jordan
Djimon Hounsou - Albert Laurent
Sean Bean - Merrick
Steve Buscemi - McCord
Michael Clarke Duncan - Starkweather
Ethan Phillips - Jones Three Echo
Brian Stepanek - Gandu Three Echo
Noa Tishby - Community Announcer
Siobhan Flynn - Lima One Alpha
















Ada Filmini İzle

Yönetmen: Michael Bay
Yapım : 2005
Ülke : Amerika
Tür : Action
Süre : 136 dakika

Oyuncular
Ewan McGregor - Lincoln Six Echo/Tom Lincoln
Scarlett Johansson - Jordan Two Delta/Sarah Jordan
Djimon Hounsou - Albert Laurent
Sean Bean - Merrick
Steve Buscemi - McCord
Michael Clarke Duncan - Starkweather
Ethan Phillips - Jones Three Echo
Brian Stepanek - Gandu Three Echo
Noa Tishby - Community Announcer
Siobhan Flynn - Lima One Alpha
















Acemi Öğrenci Filmini İzle


45 İzle


Özel Birlik Filmini İzle

Ölümcül Oyunlar



Ölümcül Nedenler İzle

Son Durak 3 İzle


Saburgan Girl-Saburgan Kız Filmini İzle

filmler

29 Nisan 2009 Çarşamba

Son Eklenenler





Filmin Adı:İki Sarışın Şimdiden Alışın İzle






Filmin Adı:Günahkar-Original Sin İzle





Filmin Adı:Ruh Çağırma-Ouija İzle





Filmin Adı:House İzle



src="http://4.bp.blogspot.com/_f_OhdBgj3e4/SepLnQhKWaI/AAAAAAAAAuk/rvekEnU4yzQ/s320/Yarat%25C4%25B1k%2B%25C4%25B0stilas%25C4%25B1%2BAlien%2BRaiders.jpg" border="0" alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5326152647140071842" />

Filmin Adı:Yaratık İstilası-Alien Raiders İzle





Filmin Adı:Hellboy2 İzle





Filmin Adı:Osmanlı Cumhuriyeti izle





Filmin Adı:Tanrılar Çıldırmış Olmali İzle





Filmin Adı:Yolcular-Passengers İzle





Filmin Adı:Korkunç Bir Film 2 İzle


18 Nisan 2009 Cumartesi

Macera/Aksiyon



Filmin Adı:Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings İzle







Filmin Adı:Yüzüklerin Efendisi: İki Kule İzle







Filmin Adı:Yüzüklerin Efendisi:Kralın Dönüşü İzle







Filmin Adı:300 Spartalı İzle







Filmin Adı:Body Of Lies - Yalanlar Üstüne İzle







Filmin Adı:Taşıyıcı 3-Transporter İzle







Filmin Adı:Savaşçı İzle







Filmin Adı:Zindan ve Ejderha İzle







Filmin Adı:The Elevent Hour İzle