1 Şubat 2010 Pazartesi

Darbe-Push



 Push izle | Darbe izle - Tr Dublaj 2009 (izle indir)




Hakkında bilgi

Chris Evans (Nick Gant) , Dakota Fanning (Cassie Holmes) , Camilla Belle (Kira Hudson) , Djimon Hounsou (Henry Carver)
Hong Kong'ta yaşayan bir grup genç, Amerikan hükümetinin el altından yürüttüğü bir projenin çalışanlarından kaçıyordur.

Kendi çıkarları için kullanılmak üzere onların silaha dönüştürülmesini isteyen bu kişilerden tamamen kurtulmak için güçlerini birleştirmeleri gerekiyordur. Bu amaçla da insanların düşüncelerini istediği gibi kontrol eden Alyssa English'e ulaşmaları ve birlikte savaşmaları gerekmektedir.

Hep Seni Aradım , Şanslı Slevin gibi filmlerin yönetmenliğini yapmış olan Paul McGuian, en son filmi Push'la bilim kurgu ve aksiyon türleriyle izleyiciyi maceraya davet ediyor.
1.Bölüm

2.Bölüm

3.Bölüm

4.Bölüm

5.Bölüm

Benjamin Button



Tür : Fantastik / Romantik / Dram / Gizem

Gösterim Tarihi : 6 Şubat 2009

Yönetmen : David Fincher

Senaryo : Eric Roth , Robin Swicord , Francis Scott Key Fitzgerald (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Claudio Miranda

Müzik : Alexandre Desplat

Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Brad Pitt (Benjamin Button) , Cate Blanchett (Daisy) , Tilda Swinton (Elizabeth Abbott) , Elle Fanning (6 Yaşındaki Daisy) , Julia Ormond (Caroline) , Jason Flemyng (Thomas Button) , Elias Koteas (Monsieur Gateau)

Yaşlı doğan ve yıllar geçtikçe tersine yaşlanan Benjamin Button’ın sıradışı yaşam öyküsü.

Yaşlı olarak dünyaya gelip bir bebek olana kadar hayatı sürecek olan Benjamin, 50 yaşındayken 30 yaşındaki bir kadına aşık olur. Yaşları ters yönde ilerleyen bu ikili ilişkilerini sürdürmeye çalışırlar.

The Curious Case of Benjamin Button’ın senaryosu, Francis Scott Key Fitzgerald’ın kısa hikayesinden uyarlanarak yazıldı. Yönetmen koltuğunda ise başarılı yönetmen David Fincher var

@

@

@

@

Crushed

Anamorph



imdb rating:5.6/10
Puanı:6.2/10
Yapım:2007 ABD
Tür:Gerilim, Polisiye
Yönetmen:Henry Miller
Süre:1 saat 47 dakika.
Başrollerdeki Oyuncularımız:Willem Dafoe ,Scott Speedman ,Don Harvey ,James Rebhorn ,Peter Stormare.
başrollerini Willem Dafoe ve Scott Speedman’ın paylaştığı bağımsız bir seri katil filmi olan Anamorph.
Usta oyuncu Willem Dafoe filmde simetri hastalığı olan bir dedektif olan Stan’i canlandiriyor. Stan 5 sene önce “Eddie Amca” davası adıyla medyada büyük yer bulan bir seri katil davasında görev almıştır ve bu davada ölen bir genç kız için hala kendini suçlamaktadır. Stan, pişmanlıklar ve saplantılar silsilesi içinde yaşamına devam ederken birden bire yeni bir seri katilin cinayetleriyle, kendini o eski günlerde bulur. Bu seri katil cinayetlerinde “camera obscura” ve “anamorphosis” denilen resim tekniklerini kullanmaktadır. “Anamorphosis“e göre resme bakan kişi ayna benzeri çeşitli aletler kullanarak resme tekrar baktığında, ya da resme bakış açısını değiştirdiğinde resmin apayrı bir halini görmektedir.



DISK II

DISK III

DISK IV

Arı Filmi Bee Movie



Bugünün ikinci çizgi filmi olacak olan Arı Filmi. Sitemizce tavsiye ettiğimiz animasyon filmlerinin arasında. Espriler, konu ve verilen mesaj çok güzeldi. Doğada her şey denge içindedir, müdahale ederseniz bütün denge bozulur. Bunu o kadar esprili bi dille anlatmışlar ki, çok beğeneceğinize eminim. Özellikle de Cem Yılmaz‘ın seslendirmesine diyecek laf yok. En başta bu o mu ya dedik, çünkü çok değişikti ses. Sonra alışınca evet o dedik.

İntikam Peşinde



Tür : Dram ,  Gerilim ,  Suç
Yapım: 2009 , ABD ,  İngiltere
Oyuncular: Mel Gibson ,  Ray Winstone ,  Shawn Roberts ,  Danny Huston ,  caterina scorsone
Yönetmen: Martin Campbell
Senaryo: William Monahan ,  Andrew Bovell
Yapımcı: Richard Donner ,  Graham King ,  Michael Wearing ,  David M. Thompson
Görüntü Yönetmeni: Phil Meheux
Görüntü Yönetmeni: Howard Shore
Dağıtım: Pinema Film
Süre: 1 saat 48 dk
Gösterim Tarihi: 29 Ocak 2010 (Türkiye)
Film Konusu : Cinayet masasında görevli Dedektif Thomas Craven, hayatının en zor işini yapmaktadır. Aktivist kızının ölümünü araştıran Craven, yalnızca kızının bilmediği yönleri ve onun gizli yaşamı ile karşı karşıya kalmaz. Craven aynı zamanda kızının kurban gittiği cinayetin delillerini yok etmek için hükümet ile bir şirketin yaptığı işbirliğini de açığa çıkarır.

Creation (Yaratılış)


-Yaratılış / Creation 2009 2010 İngiltere / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 6.9/10
Tür:Biyografi, Dram,Belgesel,Tarih
Yönetmen:Jon Amiel
Senaryo:Randal Keynes, John Collee
Yapımcı:Jeremy Thomas
Görüntü Yönetmeni:Jess Hall
Müzik:Christopher Young
Filmin Websitesi:www.creationthemovie.com
Süre:1 saat 48 dk
Gösterim Tarihi: 22 Ocak 2010 (ABD)
Oyuncular: Jennifer Connelly, Paul Bettany, Benedict Cumberbatch, Toby Jones, Jeremy Northam
Jeremy Thomas imzalı, henüz vizyona yeni girmesine rağmen çok büyük tartışmalara yol açmış bir film. Filmde, ünlü Evrim Teorisi’nin kurucusu Charles Darwin’in hayatından bir kesit aktarılıyor. Darwin’in 1859 yılında yazdığı “Türlerin Kökeni” isimli kitapta savunduğu görüşlerinin ve bu kitabın ortaya çıkış sürecinde yaşadıklarının ele alındığı filmde; 10 yaşındaki kızını kaybetmesi ve “Tanrı İnancıyla” “Bilim” arasında yaşadığı ikilemler konu ediliyor.
İnançlı ya da inançsız olan her kesimden insanın izlemesi gereken, düşüncelerin ve bilimin “dini inançlar” ile nasıl zıtlaştığının anlatıldığı yapım, Amerika başta olmak üzere bazı ülkelerde tepki toplamış. Hatta yapımcı James Thomas, “2009′da Amerika’da durumun hala bu şekilde olmasına inanamıyorum” şeklinde bir demeç vermiş.
Bizler tabiki tarafsızlığımızı koruyarak, görevimizi yerine getirip bu yapımı sizlere sunuyoruz ve şimdiden iyi seyirler diyoruz. Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekleriz.

Aşka Yolculuk – Leap Year


-Aşka Yolculuk / Leap Year 2010 ABD,İrlanda / Türkçe Altyazılı-
IMDB Paunı: 6.0/10
Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Anand Tucker
Senaryo:Harry Elfont, Deborah Kaplan
Yapımcı:Chris Bender, Gary Barber, Jake Weiner, J.C. Spink, Jonathan Glickman, Roger Birnbaum
Görüntü Yönetmeni:Simon Beaufoy, Deborah Kaplan, Harry Elfont
Müzik:Randy Edelman
Dağıtım:UIP Filmcilik
Filmin Websitesi:www.universalpictures.com/leapyear
Gösterim Tarihi: 26 Mart 2010 (Türkiye)
Oyuncular: Amy Adams, Matthew Goode, Kaitlin Olson, Adam Scott, Michael J. Reynolds
Uzun zamandır birlikte olduğu erkek arkadaşından bir türlü evlenme teklifi duyamayan Anna, bu işi kendisi halletmeye karar verir. İrlanda geleneklerinde varolan bir durumdan esinlenen Anna, erkek arkadaşına evlenme teklif edebilmek için O’nun peşinden Dublin’e gitmek üzere yola çıkar. Ancak hava koşulları yüzünden yolda kalan Anna, bulunduğu kasabanın yakışıklısı Declan ile tanışır ve ondan yardım alır. Kısa sürede, peşinden gittiği sevgilisini unutacak olan Anna, artık Declan’a aşık olmuştur. İrlanda’da bulunan Cennet Adası’nda hoş ve komedi dolu anlar geçirecek olan ikiliyi değişik sürprizler beklemektedir.
Önümüzdeki Mart ayında gösterime girecek olan bu filmi sizlere Vizyonfilmizle.Net olarak şimdiden sunuyoruz. Keyifli anlar diyor ve filmi izledikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz.

Kırılgan Fragile


Kırılgan Fragile film izle
Bizdeki Puanı:7.2/10
imdb notu:6.3/10
Yapım:2005 İspanya
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:Jaume Balaguero
Süre:1 saat 33 dakika.
Başrollerdeki Oyuncular:Calista Flockhart ,Richard Roxburgh ,Elena Anaya ,Gemma Jones ,Yasmin Murphy ,Colin McFarlane.
Yarı tahliye edilmiş bir hastanede yaşanan gizem dolu olayları anlatan bir korku filmi. Rec’in yönetmeni Jaume Balaguero‘nun yönettiği gerilim filmi İspanyol Sineması’nın ender korku filmlerinden. Artan hastalardan dolayı tahliyesi ertelenen bir hastanede maket kız olarak adlandırılan acı veren ama görünmeyen bir şeyden bahsedilir. Filmin sonuna kadar iyi bir korku filmi izleyeceğinize eminim. Filmin başındada gösterilen kırılmış bacak röntgenlerini filmin adıyla bağdaştırmayın çünkü filmin adı başka bir gizemi barındıyor.

DISK II

DISK III


DISK IV

DISK V