4 Aralık 2010 Cumartesi

Vay Arkadaş film izle


Üç kafadar arkadaşın güzel hikayesi.

Yine mi Sen film izle

Komik bir film Mina abisinin düğünü için gittiği memleketinde abisinin evlendiği kızı görünce çok şaşırır. Çünkü abisi tam bir baş belası insanlar evlenmiştir:D

Harry Potter and the Deathly Hallows


Onların sabır yıldız Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint kırmızı halı üzerinde geldiğinde ödüllendirildi. Harry Potter creator JK Rowling says David Yates' film - the seventh in the series - is her favourite so far.. dizi yedinci - - şimdiye kadar onun favori .. Harry Potter yaratıcısı JK Rowling David Yates 'filmi diyor

Watson, who stars as Hermione Grainger in the wizard series, met some of the fans who had camped out in the rain for hours in London's Leicester Square. sihirbaz dizi Hermione Grainger gibi yıldız Watson, Londra Leicester Meydanı'nda saat yağmur altında kamp vardı bazı taraftarların bir araya geldi.

In the new film Watson, who plays Hermione Granger, is seen kissing Radcliffe's Harry in a hallucination sequence. Yeni filmde Hermione Granger çalış Watson, bir halüsinasyon sırayla Radcliffe Harry öpüşme görülür.
Radcliffe has said he was surprised by how passionate Watson was while filming the scene. Radcliffe sahne çekimi tutkulu Watson ne kadar o şaşırdı söyledi.

Watson said: "I don't know what to say. I suppose it had to be a kiss that would make Ron really jealous and so I think that's why I was so passionate." Watson şöyle dedi: ". Ne diyeceğimi bilmiyorum bir Ron gerçekten ve kıskanç öyle sanırım yapacak bir öpücük gerekiyordu varsayalım ki öyle tutkulu nedeni bu."
"It was all a bit embarrassing but we just got on with it and had a big laugh about it afterwards." "Her şey biraz utanç vericiydi ama biz sadece onunla var ve bu konuda büyük bir kahkaha daha sonra vardı."
She said of Daniel and Rupert: "I couldn't choose who was the better kisser. They're both like my brothers." O Daniel ve Rupert şöyle dedi: "Ben iyi öpüşen kim olduğunu seçim olamazdı Onlar benim kardeşlerim de gibisin.."

Meskada watch izle

Tanıdık Bol burada (Grace Gummer, Meryl Streep kızı dahil) karşı karşıya, ama biz kolektif yetenek seyirciler o bizi terk zengin karşı kötü yüzü kapalı, takip ikinci sınıf malzeme, üzerine çıkamayacak anlamak ipuçları umarız Nick Stahl bir zamanlar umut verici kariyer nerede yol açacaktır.

I Love You Phillip Morris

Steven Russell mutlu ve Debbie ile evli olan yerel polis teşkilatının üyesi bir araba kazasında hayatını dramatik bir yeniden değerlendirme kışkırtır zaman. Steven becomes open about his homosexuality and decides to live life to the fullest - even if it means breaking the law. Steven onun eşcinsellik hakkında açık olur ve sonuna kadar yaşamak için karar verir - bu yasayı ihlal anlamına gelse bile. Steven's new, extravagant lifestyle involves cons and fraud and, eventually, a stay in the State Penitentiary where he meets sensitive, soft-spoken Phillip Morris. Steven yeni, savurgan yaşam tarzı eksilerini ve dolandırıcılık içerir ve en sonunda o hassas, yumuşak sesli Phillip Morris uygun Eyalet Hapishanesi bir muaftır. His devotion to freeing Phillip from jail and building the perfect life together prompts Steven to attempt and often succeed at one impossible con after another. Written by The Film Catalogue Bağlılığını hapishaneden Phillip kurtararak ve bina mükemmel hayat tarafından birlikte istemleri girişimi, Steven ve yazıldı. Con sonra başka imkansız bir çoğu başarılı

Black Swan izle

Bir psikolojik gerilim New York'ta bale dünyasında seti, SİYAH KUĞU Nina gibi Natalie Portman, kendini şirket (Mila Kunis) yeni bir rakip ile rekabet entrika bir web kilitli bulur seçkin dansçı yıldız. A Fox Searchlight Pictures release by visionary director Darren Aronofsky (THE WRESTLER), BLACK SWAN takes a thrilling and at times terrifying journey through the psyche of a young ballerina whose starring role as the duplicitous swan queen turns out to be a part for which she becomes frighteningly perfect. vizyoner yönetmen Darren Aronofsky (WRESTLER) tarafından A Fox Searchlight Pictures açıklaması, SİYAH KUĞU ikiyüzlü kuğu kraliçe olur hangi bir parçası olmaktan çıkıyor rolüyle genç balerin ruhuna üzerinden heyecanlı ve zaman zaman korkutucu bir yolculuk sürüyor korkutucu mükemmel.

20 Kasım 2010 Cumartesi

Ocean Heaven Mutluluğun Okyanusu

Ocean Heaven film izle
Yap yalın ve öz bir anlatıma sahip, etkileyici bir dram filmi. Jet li‘yi böylesine değişik projelerde görmek hem şaşırtıcı, hemde çok güzel. Ayrıca Jet Li’nin oyunculuk çatısında kendini aştığı filmlerden biridir.film de bir babanın, akıldan özürlü çocuğuna hissettiği şevkat, merhamet, sabır ve sevgiyi, duygu sömürüsüne gitmeden,en has ve etkileyici bir şekilde önümüze sürülmüş.
Özetlemek gerekirse, karşımızda kaliteli ve etkileyici bir uzakdoğu-dram filmi var.






Paris’te 2 Gün 2 Days in Paris

Paris'te 2 Gün 2 Days in Paris film izle
Bence cok cok iyi bir filmdi. Özellikle fransız filmlerinin gerçekciligini seven sinema severler için çok güzel vakit geçirecekleri, heyecanlanacakları bir film olduğunu düşünüyorum. Bir ilişkiyi sorgularken, günümüzde dünyanın nerdeyse tüm sorunlarına göndermeler yapılmış. yaşam içinde bunlarla nasıl karşılaştığımızı, tepkilerimizi, değerlerimizi sorgulatan bir film. şiddetle tavsiye ederim.

19 Kasım 2010 Cuma

Saw 3D – Testere 7

Jigsaw yine iş başındadır ve kusursuz cinayetlerine devam etmektedir.Jigsawdan kurtulmayı başarabilen grup bir araya gelir ve onu durdurmak için planlar yapmaya başlarlar.Onlara bu konuda en büyük destegi verecek olanda,Jigsaw’dan kurtulan Bobby Dagen olacaktır.
Yapım:2010-Amerika,İngiltere,Kanada
Tür:Korku,Gerilim,Polisiye
Yönetmen:David Hackl,Kevin Greutert
Senaryo:Patrick Melton,Marcus Dunstan
Yapımcı:Leigh Whannell,James Wan,Mark Burg
Görüntü Yönetmeni:David A. Armstrong,Brian Gedge
Oyuncular:Tobin Bell,Chester Bennington,Sean Patrick Flanery,Costas Mandylor,Ken Leung,Betsy Russell
İyi seyirler…













Alis Harikalar Diyarında – 3D


Alice Harikalar Diyarı’nda yeniden çevriminde güçlü kız imajı baz alınarak Tim Burton tarafından seyircinin karşısına çıkarılıyor. Linda Woolverton’ın çocuk romanından uyarlanan yapım 17 yaşındaki Alice’in sosyeteye tanıtım partisinde beyaz bir tavşanı takip ediyor ve kendini harikalar diyarında bulmasıyla başlıyor. Aslında 10 sene öncesinde de ziyaret ettiği yeri ikinci ziyaretinde hatırlamıyor bile.
Harikalar Diyarı’nda Alice’i karşılayanlar arasında Mad Hatter karakterini canlandıran Johnny Depp de mevcut. Bu yapımda Johnny Depp ve Tim Burton yedinci kez bir araya geliyorlar. Yine Tim Burton’ın ayrılmaz oyuncu ekibinden, aynı zamanda eşi olan Helena Bonham Carter’da Kırmızı Kraliçeyi canlandırıyor. Sürpriz olarak ise oyuncu kadrosunda 2009 Oscar ödül töreninde En iyi Kadın Oyuncu Oscar’ına aday gösterilen Anna Hataway de mevcut.
.





1 Şubat 2010 Pazartesi

Darbe-Push



 Push izle | Darbe izle - Tr Dublaj 2009 (izle indir)




Hakkında bilgi

Chris Evans (Nick Gant) , Dakota Fanning (Cassie Holmes) , Camilla Belle (Kira Hudson) , Djimon Hounsou (Henry Carver)
Hong Kong'ta yaşayan bir grup genç, Amerikan hükümetinin el altından yürüttüğü bir projenin çalışanlarından kaçıyordur.

Kendi çıkarları için kullanılmak üzere onların silaha dönüştürülmesini isteyen bu kişilerden tamamen kurtulmak için güçlerini birleştirmeleri gerekiyordur. Bu amaçla da insanların düşüncelerini istediği gibi kontrol eden Alyssa English'e ulaşmaları ve birlikte savaşmaları gerekmektedir.

Hep Seni Aradım , Şanslı Slevin gibi filmlerin yönetmenliğini yapmış olan Paul McGuian, en son filmi Push'la bilim kurgu ve aksiyon türleriyle izleyiciyi maceraya davet ediyor.
1.Bölüm

2.Bölüm

3.Bölüm

4.Bölüm

5.Bölüm

Benjamin Button



Tür : Fantastik / Romantik / Dram / Gizem

Gösterim Tarihi : 6 Şubat 2009

Yönetmen : David Fincher

Senaryo : Eric Roth , Robin Swicord , Francis Scott Key Fitzgerald (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Claudio Miranda

Müzik : Alexandre Desplat

Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Brad Pitt (Benjamin Button) , Cate Blanchett (Daisy) , Tilda Swinton (Elizabeth Abbott) , Elle Fanning (6 Yaşındaki Daisy) , Julia Ormond (Caroline) , Jason Flemyng (Thomas Button) , Elias Koteas (Monsieur Gateau)

Yaşlı doğan ve yıllar geçtikçe tersine yaşlanan Benjamin Button’ın sıradışı yaşam öyküsü.

Yaşlı olarak dünyaya gelip bir bebek olana kadar hayatı sürecek olan Benjamin, 50 yaşındayken 30 yaşındaki bir kadına aşık olur. Yaşları ters yönde ilerleyen bu ikili ilişkilerini sürdürmeye çalışırlar.

The Curious Case of Benjamin Button’ın senaryosu, Francis Scott Key Fitzgerald’ın kısa hikayesinden uyarlanarak yazıldı. Yönetmen koltuğunda ise başarılı yönetmen David Fincher var

@

@

@

@

Crushed

Anamorph



imdb rating:5.6/10
Puanı:6.2/10
Yapım:2007 ABD
Tür:Gerilim, Polisiye
Yönetmen:Henry Miller
Süre:1 saat 47 dakika.
Başrollerdeki Oyuncularımız:Willem Dafoe ,Scott Speedman ,Don Harvey ,James Rebhorn ,Peter Stormare.
başrollerini Willem Dafoe ve Scott Speedman’ın paylaştığı bağımsız bir seri katil filmi olan Anamorph.
Usta oyuncu Willem Dafoe filmde simetri hastalığı olan bir dedektif olan Stan’i canlandiriyor. Stan 5 sene önce “Eddie Amca” davası adıyla medyada büyük yer bulan bir seri katil davasında görev almıştır ve bu davada ölen bir genç kız için hala kendini suçlamaktadır. Stan, pişmanlıklar ve saplantılar silsilesi içinde yaşamına devam ederken birden bire yeni bir seri katilin cinayetleriyle, kendini o eski günlerde bulur. Bu seri katil cinayetlerinde “camera obscura” ve “anamorphosis” denilen resim tekniklerini kullanmaktadır. “Anamorphosis“e göre resme bakan kişi ayna benzeri çeşitli aletler kullanarak resme tekrar baktığında, ya da resme bakış açısını değiştirdiğinde resmin apayrı bir halini görmektedir.



DISK II

DISK III

DISK IV

Arı Filmi Bee Movie



Bugünün ikinci çizgi filmi olacak olan Arı Filmi. Sitemizce tavsiye ettiğimiz animasyon filmlerinin arasında. Espriler, konu ve verilen mesaj çok güzeldi. Doğada her şey denge içindedir, müdahale ederseniz bütün denge bozulur. Bunu o kadar esprili bi dille anlatmışlar ki, çok beğeneceğinize eminim. Özellikle de Cem Yılmaz‘ın seslendirmesine diyecek laf yok. En başta bu o mu ya dedik, çünkü çok değişikti ses. Sonra alışınca evet o dedik.

İntikam Peşinde



Tür : Dram ,  Gerilim ,  Suç
Yapım: 2009 , ABD ,  İngiltere
Oyuncular: Mel Gibson ,  Ray Winstone ,  Shawn Roberts ,  Danny Huston ,  caterina scorsone
Yönetmen: Martin Campbell
Senaryo: William Monahan ,  Andrew Bovell
Yapımcı: Richard Donner ,  Graham King ,  Michael Wearing ,  David M. Thompson
Görüntü Yönetmeni: Phil Meheux
Görüntü Yönetmeni: Howard Shore
Dağıtım: Pinema Film
Süre: 1 saat 48 dk
Gösterim Tarihi: 29 Ocak 2010 (Türkiye)
Film Konusu : Cinayet masasında görevli Dedektif Thomas Craven, hayatının en zor işini yapmaktadır. Aktivist kızının ölümünü araştıran Craven, yalnızca kızının bilmediği yönleri ve onun gizli yaşamı ile karşı karşıya kalmaz. Craven aynı zamanda kızının kurban gittiği cinayetin delillerini yok etmek için hükümet ile bir şirketin yaptığı işbirliğini de açığa çıkarır.

Creation (Yaratılış)


-Yaratılış / Creation 2009 2010 İngiltere / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 6.9/10
Tür:Biyografi, Dram,Belgesel,Tarih
Yönetmen:Jon Amiel
Senaryo:Randal Keynes, John Collee
Yapımcı:Jeremy Thomas
Görüntü Yönetmeni:Jess Hall
Müzik:Christopher Young
Filmin Websitesi:www.creationthemovie.com
Süre:1 saat 48 dk
Gösterim Tarihi: 22 Ocak 2010 (ABD)
Oyuncular: Jennifer Connelly, Paul Bettany, Benedict Cumberbatch, Toby Jones, Jeremy Northam
Jeremy Thomas imzalı, henüz vizyona yeni girmesine rağmen çok büyük tartışmalara yol açmış bir film. Filmde, ünlü Evrim Teorisi’nin kurucusu Charles Darwin’in hayatından bir kesit aktarılıyor. Darwin’in 1859 yılında yazdığı “Türlerin Kökeni” isimli kitapta savunduğu görüşlerinin ve bu kitabın ortaya çıkış sürecinde yaşadıklarının ele alındığı filmde; 10 yaşındaki kızını kaybetmesi ve “Tanrı İnancıyla” “Bilim” arasında yaşadığı ikilemler konu ediliyor.
İnançlı ya da inançsız olan her kesimden insanın izlemesi gereken, düşüncelerin ve bilimin “dini inançlar” ile nasıl zıtlaştığının anlatıldığı yapım, Amerika başta olmak üzere bazı ülkelerde tepki toplamış. Hatta yapımcı James Thomas, “2009′da Amerika’da durumun hala bu şekilde olmasına inanamıyorum” şeklinde bir demeç vermiş.
Bizler tabiki tarafsızlığımızı koruyarak, görevimizi yerine getirip bu yapımı sizlere sunuyoruz ve şimdiden iyi seyirler diyoruz. Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekleriz.

Aşka Yolculuk – Leap Year


-Aşka Yolculuk / Leap Year 2010 ABD,İrlanda / Türkçe Altyazılı-
IMDB Paunı: 6.0/10
Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Anand Tucker
Senaryo:Harry Elfont, Deborah Kaplan
Yapımcı:Chris Bender, Gary Barber, Jake Weiner, J.C. Spink, Jonathan Glickman, Roger Birnbaum
Görüntü Yönetmeni:Simon Beaufoy, Deborah Kaplan, Harry Elfont
Müzik:Randy Edelman
Dağıtım:UIP Filmcilik
Filmin Websitesi:www.universalpictures.com/leapyear
Gösterim Tarihi: 26 Mart 2010 (Türkiye)
Oyuncular: Amy Adams, Matthew Goode, Kaitlin Olson, Adam Scott, Michael J. Reynolds
Uzun zamandır birlikte olduğu erkek arkadaşından bir türlü evlenme teklifi duyamayan Anna, bu işi kendisi halletmeye karar verir. İrlanda geleneklerinde varolan bir durumdan esinlenen Anna, erkek arkadaşına evlenme teklif edebilmek için O’nun peşinden Dublin’e gitmek üzere yola çıkar. Ancak hava koşulları yüzünden yolda kalan Anna, bulunduğu kasabanın yakışıklısı Declan ile tanışır ve ondan yardım alır. Kısa sürede, peşinden gittiği sevgilisini unutacak olan Anna, artık Declan’a aşık olmuştur. İrlanda’da bulunan Cennet Adası’nda hoş ve komedi dolu anlar geçirecek olan ikiliyi değişik sürprizler beklemektedir.
Önümüzdeki Mart ayında gösterime girecek olan bu filmi sizlere Vizyonfilmizle.Net olarak şimdiden sunuyoruz. Keyifli anlar diyor ve filmi izledikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz.

Kırılgan Fragile


Kırılgan Fragile film izle
Bizdeki Puanı:7.2/10
imdb notu:6.3/10
Yapım:2005 İspanya
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:Jaume Balaguero
Süre:1 saat 33 dakika.
Başrollerdeki Oyuncular:Calista Flockhart ,Richard Roxburgh ,Elena Anaya ,Gemma Jones ,Yasmin Murphy ,Colin McFarlane.
Yarı tahliye edilmiş bir hastanede yaşanan gizem dolu olayları anlatan bir korku filmi. Rec’in yönetmeni Jaume Balaguero‘nun yönettiği gerilim filmi İspanyol Sineması’nın ender korku filmlerinden. Artan hastalardan dolayı tahliyesi ertelenen bir hastanede maket kız olarak adlandırılan acı veren ama görünmeyen bir şeyden bahsedilir. Filmin sonuna kadar iyi bir korku filmi izleyeceğinize eminim. Filmin başındada gösterilen kırılmış bacak röntgenlerini filmin adıyla bağdaştırmayın çünkü filmin adı başka bir gizemi barındıyor.

DISK II

DISK III


DISK IV

DISK V

31 Ocak 2010 Pazar

Osmanlı Cumhuriyeti





Kanalizasyon


Hakkında bilgi
Oyuncular : Okan Bayülgen , Hakan Yılmaz , Rasim Öztekin , Hakan Bilgin , Erol Günaydın

Yönetmen : Alper Mestçi

Yılın En İddialı Komedisi!

Kanal İ’nin bulunduğu binada saf bir cam silici olan İmdat Bayram’ın televizyon izleme merakı, onu kanalın başına getirecek. Sürekli televizyon seyreden İmdat Bayram, tesadüflerin birbirini kovalaması ile Kanal-İ’nin eski Genel Müdürü Berk Yalçın’ın yerine kanalın başına geçer.

Destere


Destere film izle
Puanı:5.4/10
Yapım:2008 Türkiye
Tür:Gizem, Komedi, Suç
Yönetmen:Ahmet Uygun, Gürcan Yurt
Süre:1 saat 36 dakika.
Başrollerdeki Oyuncularımız:Peker Açıkalın, Erol Günaydın, Tuna Orhan, Önder Açıkbaş, Ali Çatalbaş.
Testerenin çakması olan Destere’nin konusu gerçekten çok komik. Başrollerinde Peker Açıkalınve Önder Açıkbaş gibi son dönemlerde yıldızlaşan isimler var. H harfini söyleyemeyen bir seri katilin; H harfi ile isimleri başlayan kişileri testere yöntemiyle öldürmeye başlar. Gerçekten çok komik sahneler olsada filmin puanı ortalarda. En çok da küçük tüplerle verilen gaz sahnesi çok güldürdü.






V For Vendetta


V For Vendetta izle
Tür : Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 31 Mart 2006
Yönetmen : James McTeigue
Senaryo : Andy Wachowski , Larry Wachowski , Alan Moore (Kitap) , David Lloyd (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Adrian Biddle
Müzik : Dario Marianelli
Yapım : 2006, ABD / Almanya , 132 dk.

İZLE:

2

30 Ocak 2010 Cumartesi

Kutsal Damacana 2 İtmen

Şafak Sezer, önceki yıl seyirciyle buluşan ‘Kutsal Damacana’ filminin ikincisinde de başrol oynayacak.
Ünlü Hollwood filmlerini ti’ye alan korku gerilim türündeki filmin yapımcılığını yine Şenol Zencir üstlenecek.
İlk filmin 700 bin kişi tarafından izlenmesi ve DVD satışlarının yüksek olması yüzünden devamını çekmeye karar verdiklerini belirten yapımcı Zencir, Şafak Sezer’le el sıkıştıklarının, diğer oyuncular için de görüşmelerin devam ettiğini söyledi.
Şenol Zencir, bu kez filmde kurt adam temasının ti’ye alınacağını belirtti.
Şafak Sezer ile bu film için daha önceden konuştuğunu ve dostluklarının Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nden geldiğini anlatan Mustafa Üstündağ, filmde bir minibüs şoförünü oynadığını söyledi.


Filmin ortasında kurt adam olan Mustafa Üstündağ, “Bir tek kurt adam benim”dedi ve bu rol için sesi üzerinde özel çalışma yaptığını belirtti.
Hollywood’da da kurt adam filmlerinin olmasını “Bizden duymuşlar”diyerek esprili bir şekilde karşılayan Mustafa Üstündağ, Kurt Adam maskesinin yapımı için yüzünden kalıp alındığını ve 2 yıl 2 ay boyunca üzerinde çalışıldığını belirtti. Üstündağ, “Yüzünün hareketlerini kaybetmeyecek bir materyalden olduğunu söylediler. Mimikleri kaybetmeyeceğiz, gözlerde de aksesuar olacak. Galiba 1,5 saat bunun yüzüme yerleştirilmesi” dedi.

“Kurtlar Vadisi”nin Muro’su Mustafa Üstündağ, “Kutsal Damacana 2”de izleyici karşısına kurt adam olarak çıkacak.
Kurt adam maskesi, Amerika’da eğitim almış makyözler tarafından aylar süren bir çalışma sonucu hazırlanan Üstündağ, “Etki altında kalmamak için hiçbir kurt adama dönüşme sahnesi izlemedim. ıçimden ne geliyorsa onu yapacağım” diyor.

Semum


Semum film izle
imdb rating:6.6/10
Yapım:2007 Türkiye
Tür:Dram, Fantastik, Gerilim, Korku, Psikolojik
Yönetmen ve Senarist:Hasan Karacadağ
Süre:1 saat 56 dakika.
Başrollerdeki Oyuncularımız:Ayça Inci ,Burak Hakkı ,Cem Kurtoğlu ,Sefa Zengin ,Bahtiyar Engin.
Semum Hasan Karacadağ‘ın çektiği en iyi korku filmi diyebilirim. Görsel efektleri gerçekten harikuladeydi büyük bir bütçesi var filmin zaten. Konusuna gelicek olursak Semum cehennemde bulunan bir iblisdir inançlarımıza göre. Bir kişi gerekli sözleri söylerse ve onun adını çok anarsa Dünya’ya geçebilir. Dünya’ya geçen Semum hedefine Canan(Ayça Inci)’ı alır. Kocası(Burak Hakkı) ve yakın arkadaşları yardım etmeye çalışırlar fakat ellerinden hiçbir şey gelmez. Son olarak Mikhail Hoca(Cem Kurtoğlu)’yı çağırlar bakalım hocamız Canan’a yardım edebilecekmi?

Kemal Sunal’ın anısına Hanzo


Kemal Sunal'ın anısına Hanzo film izle
Bizdeki Puanı:8.3/10
imdb puanı:6.4/10
Yapım:1975 Türkiye
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen:Zeki Ökten
Süre:59 dakikda.
Başrollerdeki Efsane Oyuncularımız:Kemal Sunal, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Meral Zeren, Ünal Gürel.
Bu filmi 7′den 77′ye herkesin izlediğini hatta birden fazla izlediğini biliyorum. Fakat Kemal Sunal’ın filmleri o kadar değerli o kadar samimi ki izlemekten bıkmıyorsunuz. Başlığımızda Kemal Sunal’ın anısına dedik ama diğer usta oyuncularımızıda unutmayalım Adile NaşitAyşen Gruda veMeral Zaren. Hepsini saygıyla anıyoruz. Hanzoyu kaybettiği kocası sanan Adile Naşit, Hanzonun babası olduğunu kabullenmeyen Ayşen Guruda, Hanzoyu yetiştiren Meral Zeren.

Yahşi Batı


Cem Yılmaz'dan Yahşi Batı film izle
Bizdeki Puanı:7.8/10
imdb rating:7.3/10
Yapım:2009 Türkiye
Tür:Komedi, Western
Yönetmen ,Senaryo ,Yapımcı:Cem Yılmaz
Süre:120 dakikadır.
Vizyon Tarihi:01 Ocak 2010
Başrollerdeki Oyuncularımız:Cem Yılmaz, Demet Evgar, Ozan Güven, Özkan Uğur, Uğur Polat.
Ülkemizde komedide bir fenomen olan Cem Yılmaz‘ın Yahşi Batı adlı komedi-western filmi. Çocukluğumuzda pazar sabahları kahvaltıda Trt 1′den izlediğimiz Western filmlerini komedi ile birleştirerek seyircilerine suna Cem Yılmaz gerçekten tüm sinema dünyasından tam not aldı. Sponsorlarınıda arkasına alarak Türk Sineması’na başarılı bir film daha ekledi.



Beyaz Melek


Beyaz Melek Dvd kalitesinde film izle
Puanı:7.6/10
imdb notuı:6.3/10
Yapım:2007 Türkiye
Tür:Dram, Romantik
Yönetmen ve Senarist: Mahsun Kırmızıgül
Süre:2 saat.
Başrollerdeki Oyuncularımız:Mahsun Kırmızıgül ,Ali Sürmeli ,Erol Günaydın ,Sarp Apak ,Gazanfer Özcan ,Nejat Uygur.
Oscar’a aday Güneşi Gördüm filminin yönetmeni senaristi Mahsun Kırmızıgül‘ün çıkış yaptığı ilk filmi. Kaliteli bir videosunu bulamadığımız için bu güne kadar bekledik ve şimdi dvd kalitesinde yayımladık. Tüm Türkiye’yi etkileyen kaliteli bir Türk dram filmi. Gazanfer Özcan ,Nejat Uygur ,Erol Günaydın gibi efsanevi isimlerinde filmde toplanması filmin seviyesini arttırmış.














Pineapple Express


Pineapple Express film izle
Puanı:6.2/10
imdb rating:7.2/10
Yapım:2008 ABD
Tür:Aksiyon, Komedi, Suç
Yönetmen:David Gordon Green
Süre:1 saat 51 dakika.
Başrollerdeki Oyuncularımız:Seth Rogen ,James Franco ,Danny McBride ,Kevin Corrigan ,Craig Robinson ,Gary Cole.
Öncelikle Pineapple Express‘nin ne demek olduğunu açıklamakta fayda var. Pineapple Express bir uyuşturucu(ot) ismidir ve bunu sadece Saul(James Franco) satmaktadır. Dale(Seth Rogen) her zaman otunu Saul’dan almaktadır. Bir gün ot almaya giderken olay yerinde bir cinayet işlenmiştir. Buradan kaçarken Dale Pineapple Express’sini orada düşürür. Pineapple Express sadece Saul’un sattığını bilen mafya bu ikilinin peşine düşerler ve komedi filmimiz böylelikle başlar.