30 Ocak 2010 Cumartesi

Kutsal Damacana 2 İtmen

Şafak Sezer, önceki yıl seyirciyle buluşan ‘Kutsal Damacana’ filminin ikincisinde de başrol oynayacak.
Ünlü Hollwood filmlerini ti’ye alan korku gerilim türündeki filmin yapımcılığını yine Şenol Zencir üstlenecek.
İlk filmin 700 bin kişi tarafından izlenmesi ve DVD satışlarının yüksek olması yüzünden devamını çekmeye karar verdiklerini belirten yapımcı Zencir, Şafak Sezer’le el sıkıştıklarının, diğer oyuncular için de görüşmelerin devam ettiğini söyledi.
Şenol Zencir, bu kez filmde kurt adam temasının ti’ye alınacağını belirtti.
Şafak Sezer ile bu film için daha önceden konuştuğunu ve dostluklarının Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nden geldiğini anlatan Mustafa Üstündağ, filmde bir minibüs şoförünü oynadığını söyledi.


Filmin ortasında kurt adam olan Mustafa Üstündağ, “Bir tek kurt adam benim”dedi ve bu rol için sesi üzerinde özel çalışma yaptığını belirtti.
Hollywood’da da kurt adam filmlerinin olmasını “Bizden duymuşlar”diyerek esprili bir şekilde karşılayan Mustafa Üstündağ, Kurt Adam maskesinin yapımı için yüzünden kalıp alındığını ve 2 yıl 2 ay boyunca üzerinde çalışıldığını belirtti. Üstündağ, “Yüzünün hareketlerini kaybetmeyecek bir materyalden olduğunu söylediler. Mimikleri kaybetmeyeceğiz, gözlerde de aksesuar olacak. Galiba 1,5 saat bunun yüzüme yerleştirilmesi” dedi.

“Kurtlar Vadisi”nin Muro’su Mustafa Üstündağ, “Kutsal Damacana 2”de izleyici karşısına kurt adam olarak çıkacak.
Kurt adam maskesi, Amerika’da eğitim almış makyözler tarafından aylar süren bir çalışma sonucu hazırlanan Üstündağ, “Etki altında kalmamak için hiçbir kurt adama dönüşme sahnesi izlemedim. ıçimden ne geliyorsa onu yapacağım” diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder